Mobiilirakenduste tegemine

Oma mobiilirakenduse peale peaksid mõtlema kõik ettevõtted, kellel on soov midagi enamat pakkuda kui lihtsalt info kuvamine, samuti annab see konkurentsieelise teiste ettevõtete ees. Rakenduse loomine annab võimaluse kasutada mobiiltelefoni või tahvelarvuti funktsionaalsusi – GPS, kaamera, telefonikõned jne.

Enne rakenduse loomist peaks läbi mõtlema, et mis probleemi see lahendama hakkab ning kes on rakenduse sihtgrupp. Rakenduste tegemisel lähtume, et see täidaks oma eesmärki, oleks mugav kasutada erineva suurusega ekraanidel ning et rakendus oleks kiire ning turvaline.

Saavuta edu teiste ettevõtete ees

Mobiilirakenduste tegemine

Native rakendused

Native rakendus tähendab seda, et rakendus saab kasutada ära maksimaalselt nutiseadme funktsionaalsusi. Native rakendused on kiired, mugavad kasutada ja hästi leitavad, sest need saab soovi korral üles laadida App Store-i ja Google Play-sse, mis võimaldab klientidel need mugavalt oma seadmesse paigaldada.

Mobiilirakenduste tegemine

iOS

IOS puhul on tegemist Apple poolt arendatud platvormiga, IOS on kasutusel ainult Apple enda toodetes, näiteks iPhone, iPad jne.

Mobiilirakenduste tegemine

Android

Android on arendatud Google poolt. See operatsioonisüsteem on globaalses mõistes kasutuses peaaegu 90% nutiseadmetest.